Videregående soppkurs 2023

Praktisk info

Fra: 12.06.2023 18:00

Til: 27.08.2023 18:00

Adresse: Holt Økopark, Åsgårdvegen, Tromsø, Norge

Forening: Tromsø sopp- og nyttevekstforening

Region: Troms og Finnmark

Antall ledige plasser: 2

Pris fra: Gratis

Ledere

Jan Thomas Schwenke

jt.Schwenke@gmail.com

Arrangementet er stengt for påmelding

20 timers videregående soppkurs kun for medlemmer

Kurset har hovedvekt på matsopper du finner her nord, og tar utgangspunkt i de nye nettkursene til   Norges sopp- og nyttevekstforbund, Grunnkurs Sopp og Påbyggingskurs Sopp. Nettkursene dekker til sammen 50 arter i tillegg til teoretisk basiskunnskap, quiz  mm. Begge kursene er inkludert i prisen, og du får da tilgang i ett år. Vi vil supplere med en del andre arter som vokser her nord.

Målgruppe er deg som har ambisjoner om å lære deg både grunnleggende kunnskap om sopp og få et stort repertoar av arter – enten du er nybegynner eller kan en del fra før. Kanskje har du også lyst til å bli soppsakkyndig etter hvert?

Kurset starter mandag 12. juni fra kl. 18 – 21 med en teorikveld som holdes på Holt Økopark. Vi orienterer også om muligheter og veien videre for de som skulle ønske å bli soppsakkyndig.

Hoveddelen av kurset blir helgen 26. og 27. august, med læring i felt. Minst en av dagene vil bli heldagstur lagt utenfor Tromsø. I tillegg til hovedhelgen vil det bli et par ettermiddagsturer ila sesongen. Se også informasjon sendt på e-post og publisert på Facebook.

Vi har plass til 12 deltakere.

Kursholdere blir Jan Thomas Schwenke og Eva Espeland.

Pris kr: 900, inkludert 1 års tilgang til de to nettkursene.
MERK! Betalingen må skje separat fra påmeldingen. Du vil ikke kunne betale på nettsiden.

Inntil ny Vippsløsning er klar, må kursavgift innbetales på vår ordinære Vippskonto  #705007 (Tromsø Soppforening), eller til konto 1506.68.49276.