Soppsakkyndigkurs

soppkontroll-placeholder

Praktisk info

Fra: 03.06.2024 19:00

Til: 12.09.2025 19:00

Forening: Tromsø sopp- og nyttevekstforening

Region: Troms og Finnmark

Pris fra: 900 kr

Ledere

Jan Thomas Schwenke

jt.Schwenke@gmail.com

Arrangementet er stengt for påmelding

Har du lyst til å bli soppsakkyndig? da er dette kurset for deg!

SOPPSAKKYNDIGKURS 2024-2025

Vi starter opp 40 -timers soppsakkyndigkurs – primært for deg som har ambisjon om å bli soppsakkyndig! Hovedvekten av kurset vil gå i år, men vi vil avholde lokal soppsakkyndigeksamen neste høst.

Kurset er lagt opp slik at du i første rekke tar den teoretiske delen gjennom det nettbaserte soppsakkyndigkurset til Norges sopp- og nyttevekstforbund. Da får du i tillegg tilgang til Soppsnakk, et 20 timers nettkurs med digitale forelesninger som dekker hele pensum med start i juni. I tillegg vil det være aktuelt med noe støtteundervisning i regi av kursholderne, eventuelt med bistand fra andre soppsakkyndige i foreningen.

Den viktigste delen av kurset vil likevel være praktisk læring i felt! Dette vil være på minst 20 timer hvor mesteparten gjøres i år, men også noe neste høst . En viktig del av høstens feltarbeid vil skje i Skibotn området 24. og 25 august, hvor det både blir mulig å delta på overnatting (egen påmelding senere) eller som dagsturer. Øvrige datoer for feltarbeid vil avklares senere.

Kurset starter med et informasjonsmøte mandag 3. juni kl. 19:00, kursdeltakerne får nærmere beskjed om møtested.

Inkludert i kursavgiften er tilgang til Nettkurs for soppsakkyndige ut dette året samt hele neste år, og til de digitale forelesningene via Soppsnakk. Alle påmeldte får også tilgang til en lukket facebookgruppe hvor det legges ut masse gode øvingsoppgaver. Pensumhefte må kjøpes separat, forbundet kommer med en oppdatert utgave i juni måned.

Vi ordner tilgangen til nettkurs mm – så alt du behøver å gjøre er å melde deg på her!

Innbetaling via Vipps (70 5825), har du ikke vipps kan du betale til konto: 1506.68.49276. Merk betalingen soppsakkyndigkurs.

Har du spørsmål? Kontakt Eva Espeland på espelandeva32@gmail.com eller på telefon 95282421.

Oppmøtedetaljer

Sted kommer senere, men det blir i Tromsø