Resertifisering av Soppsakkyndige i Tromsø Soppforening – mulighet nr 2.

soppkontroll-placeholder

Praktisk info

Fra: 17.08.19 10:00

Til: 17.08.19 18:00

Forening: Tromsø soppforening

Region: Troms og Finnmark

Pris fra: Gratis

Ledere

Jan Thomas Schwenke

jt.Schwenke@gmail.com

Arrangementet er allerede ferdig

Foreningen har laget flere opplegg for Resertifisering

Resertifisering av soppsakkyndige

Alle soppsakkyndige i Tromsø Soppforening må resertifiseres i løpet av inneværende år for å kunne stå på soppkontroll. Deretter på man resertifiseres hvert femte år. Det er ingen prøve men en obligatorisk teoriøkt på tre timer, pluss fem timer i felt.
Målet med kurset er å sørge for at alle soppkontrollører har oppdatert og enhetlig kunnskap om artene på normlisten, pensum for soppsakkyndige og vedtatte rutiner knyttet til gjennomføring av soppkontroll.

De som deltar på kurset og ikke allerede har den nyeste utgaven, vil få utdelt det nyeste kompendiet for utdanning av soppsakkyndige.
Tromsø soppforening tilbyr flere alternativer i år. Alle tilbudene er gratis.

Teori og felttur lørdag 17. august, til sammen 8 timer. Per Marstad kommer til Tromsø for å holde resertifiseringskurs for oss. Geir Mathiassen blir med på vegne av Tromsø Soppforening. Kurssted blir Botanisk avdeling (gamle marinbiologisk stasjon). Påmelding til Jan Thomas, jt.schwenke@gmail.com innen utgangen av mai.

De to påfølgende dager blir det sopptur til henholdsvis Skibotn og Straumsbukta. De soppturene har ingen sammenheng med resertifiseringa, så de som ønsker kan delta uavhengig av sertifiseringsopplegget. Påmelding til Geir Mathiassen, geir.mathiassen@uit.no.